Skip to content
Kavel 2

Magnifieke kavel op landgoed

Gelegen in de open velden tegen de Belgische grens tussen Eede en Sint-Laureins treft u dit magnifieke landgoed. De beboste kavel biedt u alle rust en privacy die u zich maar wensen kan en is gelegen aan diverse landbouwgronden, waardoor een uitgestrekt uitzicht gegarandeerd is. Bijzonder aan de kavel is dat het is gelegen op een NSW (Natuurschoonwet) gerangschikt landgoed met diverse fiscale voordelen. Het beboste landgoed met heuvels en water is openbaar toegankelijk middels wandelpaden waar u met een beetje geluk de plaatselijke reeën op afstand kunt zien! Het landgoed is in ‘de Biezenpolder’ gesitueerd welke gekenmerkt wordt door zijn diverse kreken. De landbouwgrond van de Biezen is minder vruchtbaar vanwege de dekzandgebieden, waardoor dit mooie landgoed van in totaal 11 hectare is mogen ontstaan.

De locatie leent zich ideaal voor een goede bereikbaarheid vanuit en naar België. Binnen 20 á 25 minuten rijden bereikt u het centrum van Knokke en Brugge en in respectievelijk 45 minuten en een uur staat u in Gent en Antwerpen. Maldegem ligt op steenworp afstand en de Nederlandse stranden tussen Cadzand en Breskens zijn een genot voor een dagje uit. Een aanrader is ook zeker de stad Sluis voor een dagje winkelen en te genieten in één van de vele restaurants. Voor een lekker ontbijt of een goede barbecue kunt u gerust met de fiets naar de plaatselijke bakker of slager in Sint-Laureins. Kortom te veel mogelijkheden om te benoemen in deze regio.

De mogelijkheden van deze kavel zijn uitermate divers. De kavel heeft een grootte van 5.000 m² met een oprit van maar liefst 150 meter langs de bebossing en het water. U kunt hier een villa bouwen van een verbazingwekkende 4.500 m³, verdeeld over maximaal 2 gebouwen. Dit kan de villa zijn waarvan u altijd al heeft gedroomd. Zie de uitgestrekte terrassen langs het water voor u, waarbij de zon een schitterende weerspiegeling op het water heeft wanneer hij onder gaat aan de horizon. Aan de villa kunt u een grote paardenschuur plaatsen om met uw paarden op een zondagochtend een heerlijk ritje te maken over het landgoed. Er zijn zelfs 2 uitgestrekte weides op het landgoed bij te huren om uw paarden op te laten grazen. Deze villa dient onder architectuur gebouwd te worden. 

Wij bieden u de mogelijkheid om van de 5.000 m², maar liefst 50.000 m² te maken! In overleg kunnen we deze 5 hectare indelen naar wens op dit landgoed. Gaat u voor deze afmetingen, dan komen de diverse fiscale voordelen vrij die voortvloeien uit de NSW regeling. Denkt u hierbij onder andere aan een vrijstelling voor de overdrachtsbelasting, voordelen in schenk- en erfbelasting, de onroerende zaakbelasting wordt lager gewaardeerd en zo is er nog veel meer. Over de voorwaarden informeren wij u graag op ons kantoor. De 2 weides waarover eerder gesproken is kunnen onderdeel worden van dit gedeelte landgoed.

De vraagprijs zal voor de volledige 5 hectare € 1.250.000,- kosten koper bedragen.

Kom binnen in uw eigen domein!
Geniet van een heerlijke oprijlaan
Een fantastische oprijlaan

Info & Verkoop

Immo Zwinregio

Beestenmarkt 4, Sluis
T. + 31 (0)117 42 06 88
info@zwinregio.com