Skip to content
Magnifieke kavel op landgoed

Schitterende kavel

Gelegen in de open velden tegen de Belgische grens tussen Eede en Sint-Laureins treft u dit magnifieke landgoed. De beboste kavel biedt u alle rust en privacy die u zich maar wensen kan en is gelegen aan diverse landbouwgronden, waardoor een uitgestrekt uitzicht gegarandeerd is. Het beboste landgoed met heuvels en water is openbaar toegankelijk middels wandelpaden waar u met een beetje geluk de plaatselijke reeën op afstand kunt zien! Het landgoed is in ‘de Biezenpolder’ gesitueerd welke gekenmerkt wordt door zijn diverse kreken. De landbouwgrond van de Biezen is minder vruchtbaar vanwege de dekzandgebieden, waardoor dit mooie landgoed van in totaal 11 hectare is mogen ontstaan. 

De locatie leent zich ideaal voor een goede bereikbaarheid vanuit en naar België. Binnen 20 á 25 minuten rijden bereikt u het centrum van Knokke en Brugge en in respectievelijk 45 minuten en een uur staat u in Gent en Antwerpen. Maldegem ligt op steenworp afstand en de Nederlandse stranden tussen Cadzand en Breskens zijn een genot voor een dagje uit. Een aanrader is ook zeker de stad Sluis voor een dagje winkelen en te genieten in één van de vele restaurants. Voor een lekker ontbijt of een goede barbecue kunt u gerust met de fiets naar de plaatselijke bakker of slager in Sint-Laureins. Kortom te veel mogelijkheden om te benoemen in deze regio.

De mogelijkheden van deze kavel zijn uitermate divers. De kavel beschikt over 4.000 m² grond, maar u mag de indeling zelf bepalen! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een breedte te kiezen van 50 meter en een lengte van 80 meter, waarbij het water van het landgoed afgegraven kan worden en tot aan de kavel verlegd kan worden. Ook is het mogelijk om voor een indeling van 40 bij 100 meter te gaan om meer bos bij de kavel te betrekken. Dit is allemaal bespreekbaar.

Op de kavel mag tot maar liefst 2.500 m³ gebouwd worden, verdeeld over 2 gebouwen. Aanzienlijk meer dan wat er gebruikelijk maximaal gebouwd mag worden, waardoor u de woning waar u altijd van heeft gedroomd hier kunt realiseren. De woning dient onder architectuur gebouwd te worden.

De vraagprijs bedraagt € 475.000,- kosten koper.

Kom binnen in uw eigen domein!
Geniet van een heerlijke oprijlaan
Een fantastische oprijlaan

Info & Verkoop

Immo Zwinregio

Beestenmarkt 4, Sluis
T. + 31 (0)117 42 06 88
info@zwinregio.com