Skip to content

Moershoofde Exclusief landgoed te koop middenin het polderlandschap

Historisch landgoed1

Historisch & groen domein

Het magnifieke landgoed Moershoofde ligt temidden het natuurgebied ‘de Biezenpolder’ tussen Eede en Sint-Laureins. Het biedt maar liefst 11 hectare aan natuurpracht. Moershoofde is agrarisch minder vruchtbaar door de dekzandgebieden, waardoor deze bijzondere plek mocht ontstaan om er luxueus te wonen in een natuurlijke biotoop.

Hier realiseert u een droomwoning van buitengewoon formaat. Geniet van de fantastische vergezichten over het groene polderlandschap; de kreken en bossen brengen u rust en privacy.

Natuurschoonwet

De unieke locatie is een ‘Natuurschoonwet (NSW) gerangschikt landgoed’ en kent dus een fiscaal aantrekkelijk karakter. Verwacht hierdoor onder meer een vrijstelling van overdrachtsbelasting bij verkoop, vrijstelling van schenk- en erfbelasting en een lagere onroerende voorheffing.

Natuurschoonwet
Oase van rust

Oase van rust, dichtbij alle invalswegen

Moershoofde is de perfecte uitvalsbasis. Zo staat u meteen bij de bakker in Sint-Laureins en bereikt u centrum Maldegem of Sluis in circa 10 minuten. Na een ritje van 20 minuten geniet u van de zeebries in Knokke-Heist, Cadzand of Breskens.

Ook tal van Belgische steden zijn van hieruit vlot bereikbaar. Brugge ligt op zo’n 25 minuten rijden en er is een goede verbinding naar Gent (45 minuten) en Antwerpen (1 uur).

Info & Verkoop

Beestenmarkt 4, Sluis
T. + 31 (0)117 42 06 88
info@zwinregio.com
www.zwinregio.com